Mobiele werkplek

Werken waar en wanneer je maar wilt. Omdat je als zzp-er een dag niet thuis wilt werken of omdat je niet terecht kunt op kantoor. Dat vraagt om goede apparatuur.

Om onderweg te kunnen werken is het belangrijk om de juiste spullen bij je te hebben. Maar welk apparaat past het best bij je? Hiervoor is het belangrijk om te weten wat voor werk je precies wilt gaan doen tijdens je reis, Afhankelijke daarvan kan je bepalen welk apparaat het beste bij je past.

 

Smartphone

Een smartphone is leuk om je mail te checken en even snel iets op te zoeken. Maar volstaat niet als je aan een document wilt werken. Hij is vooral ideaal als communicatiemiddel tijdens je reis.

Laptop

Als je langer onderweg bent, je van te voren weet dat je aan grote documenten wilt werken, of complexere programma’s nodig hebt. Is het verstandiger om een laptop mee te nemen. Een laptop kan alles wat je ook op kantoor zou kunnen doen. Een internetverbinding zou hierbij mooi meegenomen zijn.

Mobiel internet

Om met je smartphone op het internet te kunnen, maak je gebruik van het mobiele netwerk. Ook met je laptop kun je gebruik maken van dit netwerk, hiervoor heb je wel een mobiel internetabonnement nodig. De kwaliteit en capaciteit van het netwerk en de dekking zijn erg belangrijk om een prettige werksituatie te creëren. Want wat heb je aan mobiel breedband als je bij een klant zit en je geen verbinding hebt? De maximale down- en uploadsnelheden van mobiel breedband abonnementen verschillen onderling per provider.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek, wij helpen jou met het zoeken naar het ideale apparaat te vinden voor jouw mobiele werkplek.