Tablets

Een tablet is handzaam, ideaal voor onderweg en gemakkelijk te gebruiken voor internet, games, foto's, video's, en vele andere toepassingen. Tablets zijn er in verschillende soorten en maten, variërend van 7 inch tot 10 inch en groter. Ook als u naar het prijskaartje kijkt is er volop keuze. Voor 100 euro heeft u al een low budget instapmodel. De duurste tablets kosten meer dan 2.000 euro! Kortom, het aanbod van tablets is ontzettend groot.

Het is belangrijk om voor uzelf op een rij te zetten waarvoor u de tablet gaat gebruiken. Kijk vooral dan naar waar u de tablet het meeste voor gebruikt. Als u voornamelijk wilt surfen op internet, uw e-mail bekijken, een spelletje spelen of een video te  bekijken, dan hoeft u niet noodzakelijk een dure aan te schaffen.

Wij willen u hierin graag adviseren. Aan de hand van uw wensen kijken wij welke tablet het best bij u past en leveren wij hem kant en klaar bij u thuis af. Dit is eventueel inclusief het overzetten van uw oude bestanden en email. Net zo makkelijk dus. U hoeft niets te doen wij sluiten hem werkend aan op uw bestaande netwerk. Geïnteresseerd maak vrijblijvend een afspraak via het contactformulier